CFORCE SERIEN

VIL DU OPPLEVE EN HELT NY ATV-OPPLEVELSE? DA BØR DU RETTE OPPMERKSOMHETEN MOT CFMOTOS CFORCE-SERIE!

Hver eneste modell i CFORCE-serien er designet for å gi deg den ultimate kjøreopplevelsen i de mest utfordrende terrengene. Med et behagelig og ergonomisk sete får du alltid en fantastisk oversikt over de hindringene du møter, og følelsen … den er utrolig!

Uansett om du ønsker å bruke ATV-en til fritid eller jobb, kan CFORCE-serien takle de tøffeste oppgavene og ta deg gjennom selv det mest krevende terrenget. Her kan du velge blant modeller fra 400 cc helt opp til 1000 cc som passer til dine spesifikke behov.

CFORCE 450

Med CFORCE 450 får du en svært prisgunstig ATV! CFORCE 450 er en kompakt og smidig maskin beregnet for arbeid og med alle egenskapene du trenger. CFORCE 450 er en pålitelig maskin, uansett om du skal brøyte snø om vinteren, dra tømmervogn eller bare kjøre for moro skyld!

2023 CFORCE 450

Om det er en tøff, pålitelig og arbeidsvillig maskin du søker er den nye CFORCE 450 det perfekte valget for deg. Den finjusterte fjæringen og komfortable salen innbyr til lange omveier ved hver tur.

CFORCE 520

Ute etter den perfekte kombinasjonen av kompakt og kraftig kjøring? Da er CFORCE 520 noe for deg! Med sin kraftige motor på 495 cc og sin lave vekt gir CFORCE 520 deg en utrolig akselerasjon. Imponerende maskin som oppfyller dine krav til fornøyelse og arbeid.

2023 CFORCE 520

Nye CFORCE 520 tilbyr en rekke forbedringer for deg som fører. Med finjustert fjæring og en mer komfortabel sal ferdes du behagelig over alle ujevnheter i terrenget. Den utprøvde og kraftige motoren sammen med det forbedrede chassis gjør at du klarer ethvert oppdrag.

CFORCE 625

CFORCE 625 er en ny modell fra CFMOTO med et tøft design og forbedringer gjennom hele maskinen. Med sin kraftige motor på 580cc, forbedret fjæring og høy bakkeklaring vil den gi deg en fantastisk opplevelse enten det handler om rekreasjon og lek eller hardt arbeid. Med forbedret svingradius får du en maskin som er meget smidig å håndtere i alle slags terreng.

Den nye CFORCE 625 byr på en perfekt miks av kraft, design og utstyr, alt klart til bruk.

CFORCE 850XC GREY EDITION

NYHET! Med Grey Edition har vi skalet ned vår populære 850XC for å skape en maskin som inneholder alt det nødvendige for deg som eier. Fortsatt like kraftig med allsidighet og en prestanda som gir hvert oppdrag en opplevelse.

CFORCE 850XC

Klar for en maskin som er beregnet både for fornøyelse og arbeid? CFORCE 850XC er en av våre kraftigste maskiner med enestående ytelse og allsidighet. Med den nye og oppgraderte kraftige V-Twin-motoren på 800 cc med en maksimal effekt på 44 kW / 60 hk får du en kjøreopplevelse utover det vanlige.