ZFORCE SERIEN

SKAP DINE EGNE EVENTYRVEIER MED CFMOTOs ZFORCE-SERIE

Opplev den beste ytelsen og kjøregleden med CFMOTOs ZFORCE-serie – bransjens ledende side-by-side-maskiner. Uansett terreng tar ZFORCE-serien utfordringen og leverer enestående resultater både for fritidsbruk og arbeidsoppgaver. Med kraftige motorer som spenner fra 495 cc til 1000 cc, er ZFORCE-serien klar for å takle enhver utfordring du står overfor.

Våre ZFORCE-maskiner er designet for overlegen håndtering og ytelse, enten du kjører på etablerte spor eller utforsker nye veier. Med CFMOTOs ZFORCE-serie får du pålitelighet og holdbarhet, kombinert med den perfekte balansen mellom eventyr og arbeid.

Utforsk ZFORCE-serien i dag og skap dine egne eventyrveier med CFMOTO

ZFORCE 550

En morsom og prisgunstig side-by-side til både nytte og fornøyelse! ZFORCE 550 har en optimal design for så vel landeveien som det mest krevende terrenget. Med den kraftige motoren på 495 cc, firehjulsdrift og differensialsperre tar du deg enkelt frem i skog og mark.

ZFORCE 1000 SPORT

En helt ny maskin som overgår de fleste forventninger. CFMOTO har ikke spart på kruttet når de har utviklet den nye ZFORCE 1000 Sport. Et spenstig eksosanlegg i kombinasjon med den kraftige motoren på 58KW (79 hk) byr på en opplevelse.

ZFORCE 1000 SPORT R

Med sitt bredere og lengre chassis kan du være sikker på at ZFORCE 1000 Sport R er skapt for tøffe tak. Den oppgraderte V-Twin motoren produserer nå 85 potente hestekrefter som garantert får deg til å dra på smilebåndet hver gang du akselererer.